Hvad er markedsføring?

Måden der arbejdes med marketing har udviklet sig drastisk det seneste årti – ja bare de seneste år. Statisk massekommunikation er erstattet med dialog, interaktion og værdiskabelse – med kunden i fokus. Det gør effektiv markedsføring mere tidskrævende – men også langt sjovere og mere effektivt!

Kan du følge med?

Markedsførings disciplinen har gennem tiden udviklet sig fra simple avisannoncer og skilte til et kompleks og konstant foranderligt felt, hvor offline såvel som online kanaler, konstant udfordrer måden vi arbejder med marketing. Man skal ikke kigge væk i mange sekunder før man allerede er bagud i den udvikling, som sker på særligt de online kommunikationskanaler.

Med ta’ ikke fejl!

Markedsføring handler stadig om at skabe salg – ved at sætte kunderne i fokus og overbevise dem. Der er blot kommet nye metoder til. Mens datidens markedsføring var baseret på massekommunikation er nutidens marketing i højere grad baseret på tovejs-kommunikation. Det skaber værdi at komme helt tæt på kunderne, skabe dialog og udvikle sit brand i interaktion med kunden. De nye muligheder kræver mere arbejde, men det er også blevet mere effektiv markedsføring.

Hvad er jeres mål?

I en tid, hvor det er nemt at fare vild mellem utallige kommunikationskanaler har det aldrig været vigtigere at have en plan – en strategi – øje på målet. En undersøgelse viser, at 76% af små- og mellemstore virksomheder ikke har en markedsførings strategi. Det siger noget om, hvilket uudnyttet potentiale mange små- og mellemstore virksomheder sidder med. Særligt i disse tider, hvor der konstant præsenteres nye kommunikationsmuligheder online såvel som offline er det mere vigtigt end nogensinde før at have målet i fokus, udvælge sit værktøj (kommunikationskanalerne) kritisk og skabe en rød tråd, så der opstår synergi og effekt.

Kan vi hjælpe jer?

Vi har en opdateret værktøjskasse, og kan i samarbejde med dig fastsætte et mål. Kontakt os for en uforpligtende snak på telefon 20 78 20 40 eller på e-mail info@kdmarketingsupport.dk og hør mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Menu