Forside  > Kompetencer

Kompetencer

Mangler du en markedsføringskonsulent? Kdmarketingsupport løser de markedsføringsopgaver, du har brug for hjælp til. Vi trækker på alle de ressourcer, der skal til, for at din virksomhed opnår det bedste resultat.

Markedsføringsplan eller enkelte markedsføringsopgaver?

Uanset om du søger hjælp til at få udarbejdet en overordnet markedsføringsplan, eller om du har behov for hjælp til løsning af specifikke opgaver, står vi til din rådighed. Herunder kan du se et kort oprids af nogle af de ting, vi arbejder med, når vi udarbejder en markedsføringsplan for vores kunder. Læs mere i menuen til venstre om de enkelte opgaver, vi kan løse for dig.

 • 1. BEHOVSERKENDELSE
  – mere salg, øget synlighed med flere
 • 2. PLANLÆGNING
  – hvad, hvor, hvornår og så videre
 • 3. IMPLEMENTERING
  – tekstforfatning, grafisk design, programmering, søgemaskineoptimering, trykning med flere
 • 4. RESULTAT
  – hjemmeside, pressemeddelelse, brochure, visitkort, sociale medier med flere
Fundamentet for et godt samarbejde

Hos kdmarketingsupport bliver du mødt med en seriøs og tillidsfuld tone, hvilket skaber grobund for et godt samarbejde. Det er vigtigt fra begyndelsen for både dig og os, at vi snakker sammen om, hvilke forventninger vi hver især har til samarbejdet. Ved at foretage en struktureret og klar forventningsafstemning, sikrer vi, at alle parter er enige om, hvad samarbejdet skal ende ud i. Og i kdmarketingsupport ser vi netop dét som fundamentet for det gode samarbejde, der skaber de bedste resultater i din virksomhed.

Behov for en markedsføringskonsulent?

Få mere at vide om, hvordan vi skaber effektive resultater for netop din virksomhed. Fang os på 20 78 20 40 eller info@kdmarketingsupport.dk.