Forside  > Vi tilbyder

Vi tilbyder

Kdmarketingsupport er din eksterne markedsføringskonsulent, som løser dine markedsføringsopgaver. Men KUN når du har brug for det. Vi ønsker at gøre det nemt for dig og giver dig derfor mulighed for selv at bestemme, hvornår og hvor ofte du ønsker hjælp. 

3 forskellige former for samarbejde:
  • Fast samarbejde  hvor vi agerer som din faste markedsføringschef
  • Projektsamarbejde – hvor vi løser og arbejder på et bestemt markedsføringsprojekt
  • Inspirations kick – hvor vi giver sparring og inspiration til din virksomheds markedsføring
Du får mere tid

Kender du følelsen af, at bunken med markedsføringsopgaver vokser og vokser? Mangler du både tid og ressourcer til at tage hånd om markedsføringen? Med kdmarketingsupport som din eksterne markedsføringskonsulent frigiver vi interne ressourcer og giver dig mulighed for at udvikle forretningen. Du får løst din virksomheds markedsføringsopgaver med en målrettet markedsføring, der understøtter forretningen.

Du bestemmer hvor, hvornår og hvor meget

Vi ved, at ingen virksomheder er ens. Mængden af markedsføringsopgaver skifter fra måned til måned. Hos kdmarketingsupport får du en markedsføringskonsulent, der står til rådighed, når du har behov for hjælp. Uanset om det er én gang om ugen, én gang om måneden eller måske et par gange om året.

Ingen faste omkostninger

En fleksibel løsning uden faste omkostninger skaber mest værdi for dig og din virksomhed. Derfor betales der kun, når vi reelt arbejder for dig. Det betyder, at din virksomheds omkostninger følger behovet for markedsføring.

“Kdmarketingsupports interesse for min virksomhed, og forståelse for strategiske udfordringer, giver kompetent sparring, så jeg med få ressourcer, både økonomisk og arbejdsmæssigt, sikrer optimal markedsføring af min virksomhed”

– Peter Møller, Adm. direktør, Weissenborn A/S

Du kan altid ringe til os på 20 78 20 40 og høre mere om, hvordan vi bedst muligt hjælper dig.

Se tidligere og nuværende samarbejdsrelationer