Forside  > Vi tilbyder  > Inspirations kick

Inspirations kick

Er du løbet tør for nye ideer og tiltag til markedsføringen i din virksomhed – så lad os give dig et boost. Med kdmarketingsupport får du ny viden, mange års erfaring og et netværk inden for marketing og kommunikation, hvilket betyder en øget professionalisme i løsningen af dine markedsføringsopgaver.

I alle virksomheder udføres og løses opgaver inden for markedsføring og kommunikation. Og uanset om de personer, der udfører opgaverne, har det som deres primære opgave eller som en del af deres job, så har de brug for regelmæssig marketing inspiration for at nå effektivt og hurtigt i mål.

Få marketing inspiration udefra

Inspirations kick er blevet populært hos en stribe af vore kunder, for de ved, at det betaler sig at søge marketing inspiration udefra. Også selvom de ønsker at udføre opgaverne selv. Det er altid en god idé at udfordre sig selv og være åben for nye måder at gøre tingene på, for netop dét udvikler din virksomheds markedsførings og kommunikation – og den positive udvikling øger effekten og skaber resultater i forretningen. Og hvem vil ikke gerne se en stigning på bundlinjen?

Kom hurtigere i mål

Med kdmarketingsupport som din eksterne markedsføringskonsulent får du mange års erfaring, en bred viden og et stort netværk inden for markedsføring og kommunikation, som hverken er farvet af virksomheds-eller branchekulturen. Det betyder, at du som kunde kommer hurtigere i mål og opnår en øget grad af professionalisme i din virksomheds markedsføring og kommunikation. Vi kommer gerne forbi og giver en smagsprøve på, hvordan du kan øge både mængden og kvaliteten af dine marketingaktiviteter -uden at skulle ansætte ekstra personale.

Et inspirations kick kan fx. bestå af en præsentation af det nyeste inden for markedsføring og kommunikationsmetoder, et check af din virksomheds nuværende marketingaktiviteter og forbedringer af disse. Vi anbefaler typisk et inspirations kick hvert kvartal for at opnå den størst mulige succes for din virksomhed, men du vælger naturligvis selv tid og sted efter behov.

Klippekort til inspirations kick

Vores fordelagtige klippekort giver dig mulighed for at få bl.a. freelance rådgivning som et inspirations kick og/eller udførelse af konkrete marketingopgaver som fx. opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside, udarbejdelse af annoncer og nyhedsbreve. 

Se her, hvilke fordele klippekortet giver dig