Forside  > Vi tilbyder  > Om os

Om os

I kdmarketingsupport brænder vi for at skabe en effektiv markedsføring og resultater, der kan ses på din virksomheds bundlinje. Vi prioriterer et professionelt og seriøst samarbejde, hvor du som kunde får det mest optimale ud af marketingbudgettet. 

Effektiv markedsføring i mere end ti år

Med mere end 10 års erfaring hjælper kdmarketingsupport små- og mellemstore virksomheder med at skabe effektiv markedsføring med udgangspunkt i det eksisterende marketingbudget. Med fokus på konceptet “Effektiv markedsføring efter dit behov” har kdmarketingsupport siden 2005 fungeret som bl.a. ekstern markedsføringschef og markedsføringskonsulent for en række virksomheder på BtB såvel som BtC markedet. Hos os er du som kunde i centrum. Vi sætter os grundigt ind i din virksomheds situation, ønsker, værdier og behov for at skabe markedsføringsløsninger, der bidrager til mersalg og værdiskabelse.

Speciale i markedsføring af tekniske produkter

Vi har gennem årene specialiseret os i markedsføring af tekniske produkter og opnået stor erfaring i at forstå tekniske beskrivelser. Det betyder, at vi forvandler dem til sælgende tekster, som har fokus på udbyttet for dine kunder. Med andre ord betyder det, at teksterne bliver skruet sådan sammen, at dine kunder kan se værdien af produktet frem for de tekniske specifikationer. Det betaler sig og giver dig som kunde en effektiv markedsføring og resultater, der kan ses og mærkes.

Kun én kontakt til alt markedsføring

Hos kdmarketingsupport behøver du kun én kontakt. Vi ønsker at løse opgaverne på den mest optimale og professionelle måde for dig som kunde, derfor har du altid den samme faste kontakt, så du ikke skal bøvle med at indgå aftaler med flere forskellige mellemled. Vi samarbejder med en række professionelle eksterne firmaer inden for bl.a. programmering, oversættelse og grafisk design, og derfor kan vi løse opgaverne på bedst mulige måde – uden at skulle ‘forstyrre’ dig i tide og utide.

“Vi har også kunnet drage fordel af en direkte tilgang til kdmarketingsupport´s netværk af samarbejdspartnere – eksempelvis trykkeri, oversættelsesbureauer og fotograf.”

 – Ulrik Holm, Adm. direktør, Carsten Holm A/S