Om os

– fokus på målet

  1. Forside
  2. Om os

Vores speciale er effektiv markedsføring

Kdmarketingsupport er et mediebureau, som hjælper små og mellemstore virksomheder, både B2B og B2C, med effektiv og målrettet markedsføring.

Vores udgangspunkt er konceptet ”Effektiv markedsføring – efter dit behov”. Det betyder, at vi sætter os grundigt ind i din virksomheds situation, ønsker, værdier og behov, så vi kan skræddersy markedsførings­løsninger, der giver mersalg og skaber værdi.

Solid teoretisk basis og mangeårig erfaring

Vores løsninger bygger på teoretisk viden (bl.a. HD i afsætningsøkonomi) samt over 15 års praktisk erfaring, både som lønansat (bl.a. som marketingchef) og som selvstændig. Hos kdmarketingsupport har vi gennem årene specialiseret os i markedsføring inden for metal- og byggebranchen og har stor erfaring i at løse både strategiske udfordringer og konkrete projekter.

Ét kontaktpunkt sparer tid og penge

Når du bruger kdmarketingsupport som mediebureau, sørger vi for at samle trådene og få opgaverne løst, så du kan bruge tiden på dine kerneopgaver.

Vi løser de aftalte opgaver på optimal og professionel vis, både når hele opgaven løses internt af os og når der er behov for specialister inden for f.eks. programmering, oversættelse, fotoarbejde eller grafisk design, hvor vi trækker på vores store netværk af dygtige leverandører. Det betyder, at du ikke behøver bruge tid på at finde underleverandører til delopgaver; det klarer vi for dig.

0
Opstartsår
0
Løste projekter
0
Faste kunder

Mediebureau med målbare resultater

Kdmarketingsupport er et mediebureau, som løser de opgaver, du har behov for – på strategisk, taktisk og/eller operationelt niveau, efter behov og inden for det eksisterende markedsføringsbudget. Vi sørger naturligvis også for løbende evaluering, så du kan følge udviklingen og se resultaterne.

Du vælger formen

Du kan vælge at bruge os som rendyrket marketingafdeling eller som supplement til din eksisterende marketingafdeling. Under alle omstændigheder er vi leveringsdygtige i effektiv markedsføring. Markedsføring med anderledes og overraskende vinkler, som fanger din målgruppes opmærksomhed.  Og som taler til kundernes følelser. Det fremmer dine relationer til kunderne og forøger dit salg.

Her finder du vores salgs- og leveringsbetingelser.

Medarbejdere

Karina Davids

Indehaver og marketingkonsulent - Tlf.: 20 78 20 40
Jeg er et målrettet og resultatorienteret menneske, der BRÆNDER for markedsføring og skabe synlige resultater for mine kunder.

Malene Jakobsen

Marketingkoordinator -Tlf.: 41 41 96 51
Koordinerer, samler trådene og sikrer, at vi leverer den aftalte ydelse, i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid.

Et udpluk af vores kunder

Netværk af marketingspecialister

I kdmarketingsupport er kvaliteten altafgørende. Vi ved, hvor vores styrker og svagheder er, og trækker på et stort netværk af specialister ved behov. Det betyder, at du altid kan regne med højeste kvalitet, uanset hvilke marketingaktiviteter vi skal hjælpe dig med.

Vi har i mange år arbejdet sammen med flere af vores leverandører som blandt andet tæller grafikere, programmører og fotografer. Fordi vi kender hinanden rigtig godt, fungerer vores arbejdsprocesser optimalt til glæde for dig og os. Med gennemtestede leverandører kan vi garantere dig, at du ikke køber katten i sækken, men får god kvalitet hele vejen igennem.

Vi passer godt på dine data

Nedenstående persondatapolitik beskriver, hvorledes kdmarketingsupport indsamler og bruger personoplysninger som led i sin administration. Læs mere om vores privatlivspolitik her!

Menu