Karina Davids

Adm. direktør og ekstern marketingchef

Mit job

Jeg startede Kdmarketingsupport i 2005. Ideen var helt fra starten at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at skabe effektiv markedsføring med udgangspunkt i det eksisterende marketingbudget. I dag er konceptet som udgangspunkt det samme, men ydelserne har ændret sig over årene.

Med tiden har jeg specialiseret mig i markedsføring af primært virksomheder i metal- og byggebranchen og fungerer som ekstern marketingchef for flere af disse virksomheder. Jeg har opbygget et stort, indgående kendskab til disse brancher, som jeg dagligt bruger til at sammensætte/skabe værdifuld marketing for mine kunder.

Jeg brænder for at arbejde med hele paletten af marketingaktiviteter – fra strategiarbejdet og planlægning til implementering.
Uddannelsesmæssigt har jeg en HD i afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet i Kolding.

Lidt om mig

Privat er jeg gift med Morten og sammen har vi to dejlige børn, Emilia og Mark. Sammen nyder vi at rejse verden rundt og opleve nye steder og kulturer.  Med årene har vi fået en særlig kærlighed for at rejse i USA og Canada.

Som person er jeg meget aktiv og dyrker gerne så meget sport som job og familien tillader. Jeg er primært til outdoor sports – løb, MTB, kajak og alpinskiløb.

Karina - direktør ekstern marketingchef
Socials
LinkedIn
CV

ERHVERVSERFARING

Adm. direktør og marketing
Kdmarketingsupport 2005 –

Marketingchef
AgroTrac A/S 2003 – 2004

Mediekonsulent
Fyens Stiftstidende A/S 2001 – 2003

UDDANNELSE:

HD i afsætningsøkonomi
Syddansk Universitet i Kolding 2002 – 2004

Markedsøkonom
Tietgenskolen i Odense 1998 – 2000

Menu