Priser

på ekstern marketingrådgivning

  1. Forside
  2. Priser

Priser for ekstern marketingrådgivning på klippekort, timebasis eller abonnement

Klippekort
1050 kr./timeved min. 10 timer inden for 12 måneder
  • Uvildig ekstern marketingrådgivning
  • Få nye, friske idéer og gode faglige input
  • Nem og fleksibel løsning
  • Minimal investering
Abonnement
850 kr./timeved min. 30 timer pr. måned
  • En realistisk marketingplan
  • Løbende gennemførelse af aktiviteterne
  • Evaluering og måling
  • Tryghed og kontinuitet i markedsføringen

Vi arbejder for at give vores kunder værdi gennem nærværende og gennemtænkt kvalitets marketingrådgivning

Planlægning

I tæt samarbejde med dig lægger vi en realistisk plan for dine marketingaktiviteter og prioriterer dit marketingbudget.

Eksekvering

Vi står også for eksekveringen af de aftalte opgaver. Vi tager ejerskab og ansvar for hver enkelt opgave – uanset opgavens størrelse. Samtidig holder vi dig løbende opdateret.

Måling

Vi måler alt, hvad der kan måles: Trafik, konverteringer, likes, rækkevidde og meget mere. Det gælder både på online og offline aktiviteter.

Evaluering

Vi evaluerer effekten af de forskellige marketingaktiviteter, og justerer og tilpasser fremtidige marketingtiltag.

Hvorfor bruge ekstern marketingrådgivning?
Hvorfor vælge kd marketing suppport?
Hvilken samarbejdsform skal vi vælge?
Hvilke opgaver løser kd marketing support?
Hvem løser opgaverne?
Hvad kan du forvente?
Hvorfor bruge ekstern marketingrådgivning?

Ved at bruge ekstern hjælp til markedsføringen frigør du interne ressourcer til at udvikle kerneforretningen – og samtidig tilfører du nye kompetencer til organisationen. Og du får løst din virksomheds markedsføringsopgaver med en målrettet markedsføring, der understøtter forretningen.

Hvorfor vælge kd marketing suppport?

Vi har over 10 års erfaring inden for B2B- og B2C-markedsføring, så vi har prøvet det meste. Gennem årene har vi specialiseret os i markedsføring af tekniske produkter og opnået stor erfaring i at forstå tekniske beskrivelser, så vi kan omforme dem til sælgende tekster, der har fokus på udbyttet for dine kunder.

Hvilken samarbejdsform skal vi vælge?

Det afhænger meget af dit behov og dine ønsker og forventninger til, hvordan markedsføringen i din virksomhed skal struktureres.

Hvis du forsat selv gerne vil varetage eksekveringen af markedsføringsaktiviteterne, men ønsker ny inspiration til din markedsføring, så er et klippekort en fin løsning. Ønsker du derimod, at vi skal løfte hele opgaven fra strategi over implementering til måling og evaluering, så er det et abonnement, du skal have. Har du kun periodevist behov for hjælp til din markedsføring, f.eks. til lancering af nyt website, udarbejdelse af nyt katalog eller planlægning og gennemførelse af messedeltagelse, så vil afregning på timebasis være det mest optimale for dig.

Hvilke opgaver løser kd marketing support?

Vi håndterer en bred vifte af kommunikations- og marketingopgaver, enten selv eller i tæt samarbejde med vores nøje udvalgte leverandører – fra kampagneplanlægning, søgemaskineoptimering, udarbejdelse af kataloger og brochurer, design og opdatering af hjemmesider til pressemeddelelser og grafisk design.

Hvem løser opgaverne?

De opgaver, vi ikke selv håndterer, løser vi for dig i tæt samarbejde med en række specialister, blandt andet grafikere, programmører, SEO-eksperter og oversættere. Det betyder, at du altid kan regne med højeste kvalitet, uanset hvilke marketingaktiviteter, vi hjælper dig med.

Hvad kan du forvente?

Et professionelt og seriøst samarbejde, hvor vi som det første laver en struktureret og klar forventnings­afstemning, der sikrer, at alle parter er enige om, hvad samarbejdet omfatter og skal ende ud i. I kd marketing support ser vi netop dét som fundamentet for det gode samarbejde, der skaber de bedste resultater for din virksomhed.

Et udpluk af vores kunder:

Book et uforpligtende møde, og få fem konkrete forslag til forbedring af din markedsføring

Menu