Ny responsive hjemmeside
Grafisk profil - visitkort - annoncer - folder - roll ups.
Løbende indhold til sociale medier.

Ekstern marketingchef for iværksætter i byggebranchen

Kd marketing support har hjulpet iværksættervirksomheden Alument med at udnytte deres marketingbudget på effektiv vis: Fokuseret og målrettet markedsføring har styrket virksomhedens brand og bidraget til gode resultater på bundlinjen.

Målrettet markedsføring

Effektiv branding og markedsføring er en afgørende parameter i en ung virksomhed. Hos Alument har kd marketing support bidraget med udarbejdelse af en dynamisk markedsføringsplan og klare mål – samt udviklet, gennemført og evalueret aktiviteter, blandt andet på de digitale medier. Vi har udarbejdet en informativ og brugervenlig hjemmeside, hvor kunderne kan finde inspiration. Den nye hjemmeside tiltrak 82 % flere besøgende sammenlignet med året før, og kombineret med indsatsen på Facebook og YouTube har den leveret synlighed og genereret værdifulde leads.

Om Alument

Alument blev grundlagt i 2012 og er i dag en veletableret aktør på markedet for salg og opsætning af terrasse- og altaninddækninger til både private og erhverv, primært til high-end-segmentet. I 2017 blev Alument kåret som Børsen Gazelle-virksomhed.

Projektdetaljer

  • Kategori: Strategi, branding, webudvikling og so-me
  • Kunde: Alument 

Kd marketing support er en samarbejdspartner, som er med os hele vejen, lige fra udarbejdelse af strategi og målsætning til den mere operationelle implementering. Det skaber værdi for os, at vi har en rød tråd i vores markedsføring; det skaber sammenhæng og styrker vores brand.

Thomas Kronborg

Salgschef og medindehaver af Alument ApS

Tilsvarende projekter

Positionering af tandklinikker

PR og kommunikationsarbejde

Fra katalogsalg til webshop

Menu