Katalogmateriale - produktblade - produktkataloger - profilkatalog
Løbende pressearbejde
Nye visitkort
Power point præsentation
Marketingplan og budget
Facadeskiltning

Succes med ekstern marketingchef i vækstvirksomhed

Hos Carsten Holm A/S har kd marketing support bidraget til, at virksomheden har haft en opadgående vækstkurve gennem de seneste 8 år. Udarbejdelse og gennemførelse af en effektiv marketingstrategi har resulteret i et større kendskab til virksomheden og dens produkter, hvilket har givet et mærkbart mersalg.

Tæt samarbejde skaber resultater

Kd marketing support har de seneste 8 år været ”fast inventar” hos Carsten Holm A/S i rollen som virksomhedens eksterne marketingchef. Vi har varetaget hele marketingfunktionen, fra udarbejdelse af en overordnet markedsføringsplan og budgetplanlægning til implementering af aktiviteterne.
Selvom vi har en ekstern funktion, arbejder vi som en integreret del af virksomheden. Vores tætte dialog med de interne medarbejdere sikrer, at vi har indgående kendskab til udviklingen i virksomheden og på markedet, så vi kan sørge for løbende at evaluere, udvikle og udbygge både strategi og markedsførings¬aktiviteter. Vi udfordrer kontinuerligt virksomheden i forhold til nye markedsføringskanaler – særligt digitalt – og har ved flere lejligheder oplevet, at konkurrenter er blevet inspireret til lignende tiltag.

Om Carsten Holm A/S

Med over 90.000 varenumre og dag til dag-levering er Carsten Holm A/S en attraktiv leverandør af standard- og specialtætninger i både ind- og udland. Virksomheden har base i Danmark og i Kina, og beskæftiger 40 medarbejdere. Carsten Holm A/S har oplevet stor vækst og er i dag en af de større aktører på det danske marked.

Projektdetaljer

  • Kategori: Strategi, branding, PR og kommunikation, grafisk arbejde
  • Kunde: Carsten Holm A/S

Vi har med stor succes valgt kd marketing support som vores samarbejdspartner og har derigennem fået professionel sparring og rådgivning på de marketingmæssige udfordringer, vi har stået overfor. Vi har også kunnet drage fordel af direkte adgang til kd marketing supports netværk af samarbejdspartnere – eksempelvis trykkeri, oversættelses­bureauer og fotograf.

Ulrik Holm

Adm. direktør i Carsten Holm A/S

Tilsvarende projekter
kd marketing support udvikler hjemmeside løsninger

Ekstern marketingchef for iværksætter

Positionering af tandklinikker

kd marketing support kan hjælpe med reklame på biler

Rebranding af bygge- & anlægsvirksomhed

Menu