PR arbejde og grafisk arbejde
Social medie håndtering

Fordelagtigt for global virksomhed med ekstern marketingfunktion

Ved at vælge at outsource den danske markedsføring til kd marketing support har Seco fået tilført nye idéer og markedsføringsfaglig viden, der har resulteret i en mere effektiv og målrettet markedsføring – hvilket har bidraget til et større salg.

Stærkere grundlag for salgsarbejdet

Kd marketing support varetager al Secos markedsføring i Danmark. Vi tager udgangspunkt i virksomhedens globale strategier og marketingmateriale og bruger vores indgående lokale branchekendskab til løbende at tilpasse og gennemføre virksomhedens danske marketingaktiviteter.
Vi supplerer og understøtter salgsarbejdet med aktuelle markedsføringsaktiviteter såsom gode casestories samt løbende udformning af oplysende og inspirerende indhold til de sociale medier. På den måde sikrer vi, at Seco Tools A/S forbliver top-of-mind hos virksomhedens danske kunder og udbygger den lokale markedsposition.

Om Seco Tools A/S

Seco Tools A/S er en førende global leverandør af løsninger inden for metalbearbejdning og skærende værktøj. Virksomheden har aktiviteter i 75 lande og beskæftiger over 4.000 medarbejdere.

Projektdetaljer

  • Kategori : Strategi, branding, PR og kommunikation
  • Kunde: Seco Tools A/S

Karinas brede indsigt i jern- og maskinindustrien kan klart mærkes. Siden vi indledte samarbejdet, er vores markedsføringsaktiviteter blevet skarpere. Vi har fået rådgivning, der har åbnet op for nye muligheder, særligt i forhold til digital markedsføring. Kd marketing support har skabt målbare resultater ved at målrette vores eksterne kommunikation og pressehåndtering. Vi kan se, at vores synlighed har fået et løft; vi når ud til de rigtige medier, rammer i højere grad vores målgruppe og når længere ud med vores budskaber. Vi er meget tilfredse – det er en fornøjelse at samarbejde med Karina.

Henrik Mathiasen

Managing Director i Seco A/S

Tilsvarende projekter

PR og kommunikationsarbejde

Positionering af tandklinikker

Strategisk marketingrådgivning

Menu