Øg dit salg med en webshop
Øg dit salg med en webshop

B2B: Fra katalogsalg til webshop

For Dansk Niels Bo har kd marketing support faciliteret og projektstyret omlægningen fra katalogsalg til digitalt salg. Den nye B2B webshop har skabt større synlighed, interesse og loyalitet og i sidste ende mersalg. Siden implementeringen har omsætningen via webshoppen været støt stigende og leverer et godt bidrag til virksomhedens bundlinje.

Derudover nyder virksomheden godt af den nye fleksibilitet: I modsætning til de trykte kataloger kan webshoppen hurtigt og nemt tilpasses, så produktsortimentet hele tiden er opdateret. I dag er der over 20.000 tilgængelige varenumre på webshoppen.

Omlægningen til onlinesalg har naturligvis også haft den sidegevinst, at udgifterne til tryksager er faldet betydeligt – og det samme er virksomhedens miljømæssige fodaftryk.

Udvikling af en skræddersyet og brugervenlig webshop

Kd marketing support har et mangeårigt samarbejde med Dansk Niels Bo, hvor vi løbende løser specifikke B2B-markedsføringsopgaver.

De digitale salgskanaler spiller en stadigt større rolle i handelsvirksomheder; derfor har en af vores opgaver hos virksomheden været at udvikle en webshop helt fra bunden. Vi har defineret struktur, funktionalitet og design, været i løbende dialog med udvikleren og har sikret, at webshoppen både er brugervenlig og har et flot design. For at sikre optimalt udbytte har vi desuden sørget for gennemarbejdet søgemaskine¬optimering, og vi udarbejder løbende målrettede AdWords-annoncekampagner.

Om Dansk Niels Bo

Dansk Niels Bo ApS er totalleverandør af lager- og transportudstyr og skaber løsninger i tæt samarbejde med kunderne, til konkurrencedygtige priser. Virksomheden har over 20.000 varenumre på hylderne og kan derfor sammensætte en lager- og transportløsning, der passer præcis til den enkelte kundes behov.

Projektdetaljer

Tilsvarende projekter
En responsiv hjemmeside giver den bedste oplevelse på alle platforme

Hjemmesideudvikling for diætistklinik

Menu