En responsiv hjemmeside giver den bedste oplevelse på alle platforme
Efterlad noget trykt materiale, som kunden husker dig for!
En responsiv hjemmeside giver den bedste oplevelse på alle platforme

Hjemmesideudvikling for diætistklinik

For diætistklinikken KOST4U har vi udviklet en flot og gennemarbejdet hjemmeside, som har forbedret klinikkens rangeringer på Google. Det har givet flere besøgende på hjemmesiden og øget tilgangen af nye klienter til klinikken.

Forbedret overskuelighed og synlighed

Vi har designet, implementeret og udviklet hele KOST4U’s hjemmeside. Gennem hele udviklingsforløbet har målet været at skabe en visuelt overskuelig hjemmeside, der genererer flere henvendelser.

Det har vi blandt andet sikret med en mere enkel struktur, hvor den besøgende hurtigt kan danne sig et overblik – både i tekst og billeder – over de kostmæssige udfordringer, KOST4U kan hjælpe med at løse. Vi har gjort det nemt og hurtigt at bestille tid med et online bookingsystem, så klienterne kan booke en tid uden at behøve ringe i åbningstiden.

Vi har også arbejdet på at øge den gennemsnitlige besøgstid på hjemmesiden ved at gøre teksterne mere interessante og lede den besøgende naturligt rundt på hjemmesiden. Den gode oplevelse øger sandsynligheden for at konvertere besøget på hjemmesiden til en booking.

Om KOST4U

KOST4U er en diætistklinik med adresse i Middelfart. KOST4U hjælper klienterne med forskellige kostmæssige udfordringer, blandt andet diabetes, undervægt, overvægt og PCOS. Kostvejledningen tager udgangspunkt i den enkelte klient, og målet er at nå frem til en afbalanceret og sund livsstil, der også fungerer i hverdagen.

Projektdetaljer

  • Kategori: Hjemmesideudvikling
  • Kunde: Kost4u

Ingen resultater fundet.

Tilsvarende projekter
Digitalisér din forretning med en webshop

Fra katalogsalg til webshop

Menu