Gode historier bliver læst - brug pressemeddeleser i din markedføring

Strategisk marketingrådgivning i metalvirksomhed

Weissenborn A/S har fået styrket deres brand og image som en moderne metalvirksomhed gennem løbende strategisk marketingrådgivning og sparring med kd marketing support, så Weissenborn står skarpt differentieret i forhold til konkurrenterne.

Skarp strategi og god medieomtale giver målbare resultater

Som ekstern marketingrådgiver har kd marketing support bidraget til et nyt perspektiv på både den kort- og den langsigtede strategi hos Weissenborn A/S og har kunnet udfordre virksomheden til at tænke nyt.
Udover den strategiske sparring hjælper vi også Weissenborn A/S med forskellige relevante markedsførings-opgaver; blandt andet har vi i over 10 år varetaget al pressehåndtering og har sikret virksomheden spalteplads i både Børsen og en række fagblade – en eksponering, der har øget synligheden og givet positiv effekt på omsætningen.

Om Weissenborn A/S

Weissenborn A/S er en moderne metalvirksomhed, der producerer og leverer metalkomponenter i stål, rustfrit stål og aluminium til industrien. Virksomhedens speciale er udvikling af løsninger til klimavenlige brancher såsom vindenergi, affaldshåndtering og luftrensning.

Projektdetajler

En af kd marketing supports styrker er den indgående forståelse for Weissenborn A/S og den branche, vi opererer i. Karina er en værdifuld sparringspartner; uanset om det handler om sociale medier eller pressemeddelelser, så lytter hun til vores ønsker og ideer og kommer med professionelle input og vejledning. Hendes faglige ekspertise sikrer, at vores markedsføring holdes skarp og rammer den rigtige målgruppe. Gennem kd marketing support har vi fået større synlighed i medierne – vi har blandt andet været på forsiden af Børsen.

Peter Møller

Adm. direktør i Weissenborn A/S

Tilsvarende projekter
Freelance marketingopgaver for Randal Beton

Freelance marketingopgaver for produktionsvirksomhed

Hjælp til udvikling af lækkert katalogmateriale

Ekstern marketingchef i vækstvirksomhed

Indhold til sociale medier

Marketing af global virksomhed

Menu