Grafisk design

Gør det klart, hvad du står for

  1. Forside
  2. Vi tilbyder
  3. Grafisk design

Er din virksomheds grafiske profil stærk nok til at efterlade et professionelt indtryk, som kunderne husker?

Visualiser dine budskaber i et flot grafisk design. Din virksomheds personlige DNA er i dag vigtigere end nogensinde, for kunderne køber ikke kun dit produkt, men i høj grad også dine værdier.

Skab en stærk identitet

Hos kd marketing support hjælper vi dig med at finde frem til en stærk grafisk identitet, hvor der er sammenhæng mellem budskaber og værdier. Vi har mange års erfaring med grafisk design og ved, hvordan de grafiske arbejdsredskaber skal bruges for at synliggøre din virksomheds unikke egenskaber og øge genkendeligheden.

Et stærkt, konsekvent budskab og en genkendelig identitet i hele markedsføringen skaber troværdighed og bidrager til, at din virksomhed bliver den foretrukne hos kunderne.

Grafisk design, der huskes…

Husk, at din grafiske profil er en vigtig del af din virksomheds ansigt udadtil og ofte det, som kunderne husker – eller ikke husker. Hos kd marketing support arbejder vi professionelt med hele processen fra rådgivning og udformning til eksekvering.

For at sikre en ensartet profilering og branding af din virksomhed udvikler vi, i tæt dialog med dig, en designguide, der sikrer, at det grafiske udtryk går igen i al markedsføringen, så der er en rød tråd i alle jeres markedsføringsaktiviteter. På den måde sikrer du dig, at din virksomhed fremstår seriøs og professionel.

Opdatering eller nyudvikling af de enkelte grafiske elementer

Måske har du allerede en del af virksomhedens identitet på plads? Vi hjælper dig også gerne med at opdatere eksisterende elementer eller udvikle nye, der understøtter dine markedsførings-aktiviteter – og vi sørger naturligvis for at fastholde konsekvensen i hele udtrykket.

I kolonnen til højre kan du læse mere om de former for grafisk design, vi kan hjælpe dig med.

Logo
Brevlinje
Visitkort
Profilkataloger
Produktkataloger
Skilte
Annoncer & Banner
Webdesign
E-mailsignatur
Logo

Lad os hjælpe dig med at udforme et originalt, kreativt og professionelt logo, der fortæller netop din historie og sender et klart signal om, hvad din virksomhed står for.

Brevlinje

Vi hjælper med opsætning af brevpapir, tilbud, faktura og følgeseddel til både digital og analog brug.

Visitkort

Hvad enten du foretrækker et klassisk og enkelt, et kreativt eller et farverigt udtryk, så kan vi hjælpe med at opsætte visitkort, der passer til dig og efterlader et professionelt indtryk.

Profilkataloger

Skil dig ud fra konkurrenterne ved at lade os udvikle et professionelt og flot, gennemtænkt profilkatalog, der fremhæver dine kompetencer og dit brand.

Produktkataloger

Vi designer produktkataloger, der understøtter dit salgsarbejde og afspejler kvaliteten i dine produkter eller serviceydelser.

Skilte

Skal du have hjælp til at synliggøre din virksomhed, så lad os stå for udformningen af dine skilte. Vi arbejder med alle typer og størrelser.

Annoncer & Banner

Vi laver flotte bannere og annoncer, baseret på individuelle behov, der promoverer dit brand og tiltrækker kunder.

Webdesign

Vi optimerer din hjemmeside med et friskt, tidssvarende design, relevante og sælgende tekster og en brugervenlig grænseflade, så brugerne bliver inspireret til at klikke videre og læse mere. Læs mere om webudvikling her:

E-mailsignatur

Få det fulde udbytte af din e-mailmarkedsføring med en skræddersyet e-mailsignatur. Vi udvikler kreative og spændende e-mailsignaturer, der understøtter dine salgs- og marketingaktiviteter.

Book et gratis uforpligtende kaffemøde

Menu