PR og kommunikation

Skab opmærksomhed omkring dit brand

  1. Forside
  2. Vi tilbyder
  3. PR og kommunikation

Hvad nytter det at kunne tilbyde et tårnhøjt serviceniveau og have et fantastisk produktsortiment, hvis ingen ved det?

PR og kommunikation er nøglekomponenter, når du vil brande din virksomhed, skabe opmærksomhed hos den rigtige målgruppe og få din bundlinje til at vokse.

Hos kd marketing support har vi over 10 års erfaring i at brande virksomheder ved hjælp af strategisk afvejet og målrettet PR og kommunikation. Vi fortæller din historie og styrker din virksomheds kommunikation – både online og offline – og kan hjælpe dig med alt tekstarbejde: pressemeddelelser, kundestatements, indhold til hjemmeside, nyhedsbreve, social media content, virksomhedspræsentationer osv.

Læs mere om, hvordan vi kan styrke din PR og kommunikation i kolonnen til højre.

Pressemeddelelser
Indhold til hjemmeside
On-page SEO
Kundestatements
Nyhedsbreve
Social medie content
Virksomhedspræsentation
Pressemeddelelser

Skal vi øge din synlighed ved at sikre dig mere spalteplads i medierne? I kd marketing support har vi stor erfaring med at skrive pressemeddelelser til både fagblade, dagblade og lokalaviser med en professionel vinkel og et twist, der gør, at medierne faktisk bringer nyheden. Vi arbejder med hele processen fra strategisk vinkling, udarbejdelse af teksten og korrektur til udsendelse og opfølgning. På baggrund af vores mangeårige erfaring og samarbejde med medierne kan vi både spotte de gode historier, vurdere om de er relevante og vinkle dem, så de bliver interessante.

Erfaringsmæssigt ved vi, at jo mere en pressemeddelelse ligner en færdig artikel, jo større mulighed har du for at få den bragt. Samtidig giver det dig større kontrol over ordlyden og indholdet. Vi skriver pressemeddelelser, der vækker journalisternes interesse, hvor strukturen læner sig op ad et artikelformat og hvor korrekturen er i orden! Lad os bidrage til at gøre pressemeddelelser til en vigtig og effektiv del af din markedsføring og derigennem skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

Indhold til hjemmeside

Ved at udarbejde knivskarpe og interessante tekster til din hjemmeside skaber vi et online visitkort, hvor den besøgende inspireres til at læse mere. Dermed bliver den besøgende længere på siden, og sandsynligheden for en handel forbedres.

Hos kd marketing support har vi over 10 års erfaring i at skrive fængende hjemmesidetekster, og vi sørger for, at teksterne er tilpasset din specifikke målgruppe, samtidig med at de er læsevenlige og overskuelige. Undersøgelser viser, at hjemmesider ofte bliver skimmet, og det er derfor vigtigt, at dine budskaber står tydeligt og skarpt. Med os som tekstforfattere er du sikker på, at teksterne har et højt fagligt niveau med spændende vinkler, der sikrer det fulde udbytte af din online platform.

Har du konstateret, at nye tekster ikke er nok til at løfte din online tilstedeværelse? Så læs mere om, hvordan Kd marketing support kan hjælpe dig med at udvikle en helt ny hjemmeside.

On-page SEO

Vi optimerer din hjemmeside, så din virksomhed bliver vist i relevante søgninger. Hos Kd marketing support har vi arbejdet med SEO gennem mange år og har derfor et indgående kendskab til Googles søgemaskine-algoritmer. Ved at arbejde med din hjemmeside fra et on-page SEO-perspektiv sikrer vi, at din virksomhed bliver placeret højt i Google-søgninger, så du får mere og bedre trafik til din hjemmeside. Vi arbejder intensivt med dine hjemmesidetekster for at sikre, at de er søgemaskinevenlige, taler kundernes sprog og er lette at læse.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan SEO-optimere din hjemmeside.

Kundestatements

Rosende ord fra tidligere eller nuværende kunder øger din troværdighed, hvilket kan være afgørende, når der skal vælges leverandør. Brug derfor kundestatements aktivt i din markedsføring – eksempelvis på din hjemmeside, i dit markedsføringsmateriale og til kundemøder.

Kd marketing support hjælper dig med at indhente og udarbejde velformulerede og skarpe kundestatements, der øger din troværdighed og sælger din virksomheds produkter. Ved at vise klare og præcise anbefalinger fra kunder virker du mere overbevisende og pålidelig, end hvis du selv anpriser dine produkter eller ydelser. På baggrund af en dialog med dine kunder forfatter vi klare og præcise referencer, hvor dine unikke kompetencer og løsninger er i fokus. Teksten godkendes naturligvis af kunden.

Nyhedsbreve

Ved at udarbejde inspirerende nyhedsbreve hjælper vi dig med at markedsføre din virksomhed, skabe trafik på din hjemmeside og generere salg. Vi forfatter godt indhold, der øger klik-raterne, fastholder interessen for nyhedsbrevene, så færre framelder sig, og sikrer en højere grad af interaktion. Gennem velovervejet og god kommunikation til en defineret kundegruppe hjælper vi dig med at skabe gode relationer og øge værdien af dit brand.

Undersøgelser viser, at nyhedsbreve er en af de kommunikative aktiviteter, der har det højeste investeringsafkast, så det ville da være en skam ikke at udnytte det! Uanset om du har brug for optimering af dine nuværende nyhedsbreve eller en helt ny, komplet løsning, så er vi klar til at hjælpe dig.

Hos kd marketing support tilbyder vi:

  • Strategiudvikling – hvem er målgruppen, og hvordan rammer vi dem?
  • Idéudvikling
  • Udformning af skabelon
  • Hele pakken, med udformning af skabelon og indhold, samt udsendelse og evaluering
Social medie content

Vil du gerne øge din følgerskare, rækkevidden og engagementet på de sociale medier, så lad os stå for dit indhold! Vi udarbejder indhold, der både er kreativt, interessant og effektivt, og derigennem øger vi opmærksomheden omkring din virksomhed.

Vi udarbejder varieret indhold, der bringer dig tættere på dine følgere, opbygger større brand awareness og informerer brugerne om, hvad der sker i din virksomhed. Uanset om du mangler nye idéer eller bare har svært ved at få dine tanker omsat til budskaber, så har vi løsningen. Vi samarbejder med dig og din virksomhed om at udarbejde webindhold, der rammer netop din målgruppe – på for eksempel Facebook og LinkedIn.

Succes på de sociale medier kræver andet og mere end blot at skrive informative eller sjove indlæg – det kræver, at man har en stærk social media-strategi. Læs mere om, hvordan vi kan løfte din indsats på de sociale medier.

Virksomhedspræsentation

Lad kd marketing support udarbejde en virksomhedspræsentation for din virksomhed, så førstehåndsindtrykket er professionelt og gennemarbejdet. Vi skræddersyr din virksomhedspræsentation med elementer, der tiltrækker kunder – eksempelvis blikfang, budskab, billeder, design og tekstforfatning.

PowerPoint eller Prezi?
PowerPoint er nok den mest brugte form for præsentationsredskab. Når vi bruger PowerPoint, skaber vi en indbydende og interessant præsentation, der fastholder dit publikum og gør dem nysgerrige efter at få mere at vide om din virksomhed. En Prezi-præsentation er en anderledes og sjov måde at profilere din virksomhed på. Det interaktive præsentationsprogram signalerer dynamik og er med til at engagere og motivere lytterne, hvad enten du holder foredrag, bruger det i mødesammenhæng eller som appetitvækker på din hjemmeside.

Skal vi hjælpe med din PR og kommunikation?

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Menu